Ytterns IP 2 Gräs
2 september 2017
15:00

Referat: Ytterby IS - Älvängens IK

Derbymatch mot Ytterby är alltid kul även om det blev lite väl mycket strul innan matchen med sjukdomar och utlåning av spelare till juniorlaget. Vi står dock upp riktigt bra till en början och tar även ledningen i första perioden. I andra perioden är vi lite passiva vid några tillfällen och då straffas vi och hamnar i underläge, men i slutminuten kvitterar vi till 2-2 och det tar vi med oss in i sista perioden, tyvärr går vi på knäna och orkar inte ta jobbet hela vägen och istället för ett segermål åker vi på ett mål bakåt vilket innebar förlust. Den första för denna höst.
Det fanns absolut ljusglimtar och riktigt bra prestationer även denna match, men tyvärr räckte vi totalt sett inte till denna gång då motståndarna ville mer. Bara att ta nya tag.